Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Rick Treffers te gast bij Kippenvel live op dinsdag 19 maart

maart 16th, 2019 at 12:01

In de uitzending van komende dinsdag is Rick Treffers te gast. Treffers, singer-songwriter én voorman van de groep Mist, El Turista Optimista in Spanje en romanschrijver, was ooit al een keer eerder te gast, maar komt weer.

Sinds 23 maart 2010 is er een hoop veranderd: Treffers emigreerde na zijn album ‘Prettige vooruitzichten’ parttime naar Spanje en zong daar Spaanstalige songs als El Turista Optimista, zo de Spanjaarden een spiegel voorhoudend. Ook schreef hij de roman ‘Ik wou dat ik jouw leven had’ en bereidt hij opnieuw een album met zijn groep Mist voor.

Treffers brengt een aantal van zijn favoriete artiesten en songs mee, bijvoorbeeld Midlake en Grandaddy, Leonard Cohen, Talk Talk en het soloalbum van Mark Hollis, The Divine Comedy, Jeanette, Beth Gibbons, The Innocence Mission, Nick Drake, Ron Sexsmith, Carole King en Keren-Ann, speelt een aantal nummers live en leest misschien ook wel een stukje voor uit zijn roman.

Recensies van ‘Prettige vooruitzichten’ en ‘Ik wou dat ik jou leven had’ vind je in de categorieën Recensies singer-songwriter en Muziekboeken. Andere berichten over hem vind je in de categorieën Nieuws en Concerttips:

www.ricktreffers.nl

www.facebook.com/rick.treffers.3

Comments zijn gesloten.