Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

David Crosby en Graham Nash op tournee, maar wel solo…

november 21st, 2019 at 10:37

David Crosby en Graham Nash hebben solotournees aangekondigd voor 2020, maar ze gaan inderdaad apart op pad.

Daaruit blijkt eens te meer dat Crosby en Nash zich niet met elkaar verzoend hebben, iets waarop we tegen beter weten in nog altijd hopen.

Nu heeft Nash Crosby muzikaal meer nodig dan andersom, maar toch: de magie van die twee zangstemmen…..

Nash trekt door de VS om zijn verzamelaar ‘Over the years’ nog maar eens in het zonnetje te zetten en misschien ook songs te spelen van zijn in 2016 uitgekomen ‘This path tonight’.

Crosby heeft dan meer om uit te kiezen, want die bracht de afgelopen vijf jaar alleen al vier soloalbums uit en heeft natuurlijk ook een enorme schat aan oude krakers.

Dat hij daar niet alleen op teert, blijkt niet alleen uit die vier sinds 2014 uitbracht, mar ook uit de aankondiging dat hij tijdens zijn tournee van volgend jaar een aantal songs zal spelen van zijn nog naamloze, vast rond die tijd te verschijnen album.

Doordat hij gaat optreden met zijn ‘Skytrails’-band (toetsenist James Raymond, bassist Mai Leisz, drummer Steve DiStanislao, gitarist Jeff Pevar en toetsenist/achtergrondzangeres Michelle Willis), lijkt het logisch dat die nieuwe songs in het verlengde liggen van ‘Skytrails’ en ‘Croz’.

Wij zijn nu al ongeduldig…..

Crosby gaat van 14 mei tot en met 21 juni op tournee, maar ze gaan elkaar onderweg niet tegenkomen, want Nash is hem voor: hij toert van 4 maart tot en met 1 april.

Comments zijn gesloten.