Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

binnenkort géén reünie van Lovin’ Spoonful

februari 23rd, 2020 at 10:26

Op 29 februari a.s. staan John Sebastian, Joe Butler en Steve Boone samen op een podium.

Dat doen ze in het Glendale, Californië in het kader van een benefietconcert voor de Autism Think Tank, maar een reünie mag je dat niet noemen, vindt Sebastian.

Het is weliswaar hun eerste gezamenlijke optreden sinds ze lid gemaakt werden van de Rock and Roll Hall of Fame in 2000, maar het is geen echte hereniging om twee redenen, zo schrijft Sebastian in een persbericht: veel van hun klassieke songs zullen worden gespeeld door studiomuzikanten, maar vooral kan het samen spelen van Butler, Boone en hemzelf kan zonder de in 2002 overleden medeoprichter Zal Yanovsky nooit een reünie zijn, zo stelt Sebastian principieel.

 

Comments zijn gesloten.