Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Adele: ook Engelse tv-special na samenwerking met warenhuis Target

november 4th, 2021 at 11:07

Na de aankondiging dat Adele op 14 november in de VS op tv te zien is bij CBS voor een optreden én een interview met Oprah Winfrey in haar inmiddels wereldberoemde rozentuin, is er nu het nieuws dat ze ook een concert zal geven op een Engelse tv-zender om haar vierde album ‘30’ te promoten.

‘An Audience with Adele’ vindt plaats in de London Palladium en wordt uitgezonden op 21 november as. door de commerciële zender ITV.

Die zender heeft aangekondigd dat het publiek niet van de straat is, want dat zal bestaan uit haar ‘own personal heroes and heroines, fellow musicians, artists, actors, sportsmen, sportswomen and more’.

Eerder deze week werd bekend dat Adele haar album in twee versies uitbrengt: de reguliere bevat twaalf songs, maar een versie die door het Amerikaanse warenhuis Target wordt verkocht, zal vijftien nummers tellen, waaronder een duet met Chris Stapleton.

Deze commerciële zet is opvallend, al is Adele niet de eerste die zoiets doet. De Eagles gingen haar voor bij de release van hun comeback-album ‘Long Raod out of Eden’. Daarvoor werkte zij samen met Wal-Mart.

Opvallend is verder dat in een nummer muziek van de in 1977 overleden jazzpianist Erroll Garner wordt gebruikt in een nummer dat ‘Night Parking’ (with Erroll Garner) Interlude’ heet.

Parker nam zelf ooit trouwens een zwaar georkestreerd nummer op dat ‘Fashion Interlude’ heette.

Dat Adele zingt met de overigens nog levende countryster Chris Stapleton, vinden wij nu al jammer. Je zou toch bijna Herman Finkers parafraseren: ‘Zo’n meisje heeft dat toch niet nodig.’

De tracklist is als volgt:

‘Strangers by Nature’

‘Easy on Me’

‘My little love’

‘Cry Your Heart Out’

‘Oh My God’

‘Can I Get It’

‘I Drink Wine’

‘Night Parking (with Erroll Garner) Interlude’

‘Woman Like Me’

Hold On’

‘To Be Loved’

‘Love Is a Game’

 

Target-bonusnummers:

 

‘Wild Wild West’

‘Can’t Be Together’

‘Easy On Me’ (with Chris Stapleton)

 

Eerdere berichten over Adele vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.