Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Allen Toussaint-special bij RTV Katwijks Purple Haze

december 15th, 2010 at 11:00

Wie regelmatig naar Kippenvel luistert, weet hoe hoog wij Allen Toussaint achten.

De éminence grise van de New Orleans-sound, schreef, produceerde en zong over een periode van zo’n kleine zestig jaar een immense rits klassiekers bij elkaar en is de laatste jaren zelf ook weer redelijk actief met nieuw werk. Dat is dan zo’n beetje het enige gunstige effect van de orkaan Katrina van 29 augustus 2005.

RTV Katwijks radioprogramma Purple Haze besteedt wekelijks aandacht aan veel oud en vaak onbekend werk uit de jaren zestig en zeventig. De uitzending van 14 december was in zijn geheel gewijd aan songs van Allen Toussaint: van de meester zelf, van Bonnie Raitt en Little Feat, maar ook van Ernie K-Doe, The Who en Q65, bijvoorbeeld.

Wist je dat niet en heb je dat uur dus gemist? Niets aan de hand, want via www.rtvkatwijk.nl Uitzending gemist kun je die uitzending nog terugluisteren tot en met 28 december a.s. Kippenvel gaat dat zelf ook nog een paar keer doen.

Comments zijn gesloten.