Eerder werd al bekend dat U2 Achting Baby op nieuw uitbrengt, tegelijk met de documentaire From The Sky Down, een soort ‘ the making of’ .

Dat gebeurt pas eind oktober, maar nu is al duidelijk dat de cd in vijf verschillende versies uitkomt. Of platenlabel

Universal Music deze beslissing heeft genomen, of dat het initiatief van de band zelf komt, weten wij natuurlijk niet, maar U2 moet toch in ieder geval hebben ingestemd met het initiatief.

We zouden het een zelden geëvenaard staaltje hoogmoed kunnen noemen, maar zetten de mogelijkheden toch maar even op een rijtje:Er komen een standaardversie en een dubbel-cd met niet eerder uitgebrachte demo’s uit, maar daarnaast verschijnt ook een genummerde Uber Deluxe Edition met zes cd’s, niet eerder uitgebracht materiaal en het album Zooropa. Bovendien bevat deze editie vier dvd’s met live optredens en videoclips, art prints, een boek, vinylsingles, een speciaal tijdschrift, stickers, badges en een blijkbaar onmisbaar geachte The Fly-zonnebril. In de iets minder allesomvattende Super Delux Edition zitten zes cd’s en vier dvd’s, een boek en artprints.

Voor de weer groeiende groep bezitters van een platenspeler wordt in een gelimiteerde oplage een vinyl box uitgebracht met vier lp’s gedrukt op blauw vinyl.

In de drie boxsets zit ook From The Sky Down, zoals eerder gemeld geregisseerd geregisseerd door David Guggenheim van An Inconvenient Truth en Waiting For Superman.