Thomas Acda en Paul de Munnik brengen hun nieuwe mini-album wel heel ludiek aan de man. Hoewel dat woord inmiddels al zo ouderwets is, dat het een discutabele bijklank heeft, krijgen kopers van dat mini-album een krat bier cadeau.

Dat is overigens niet naar keuze, maar van het merk dat De vrienden van Amstel LIVE! 2011 sponsort…..

Dat is dan ook de reden dat dat nieuwe album niet in de platenzaak ligt, maar in de supermarkt. In een filiaal van supermarktketen C-1000 geven Acda en De Munnik op vrijdag 25 november een concert ter promotie van de cd.

Er is plaats voor honderd toeschouwers tussen groenten en fruit van dat supermarktfiliaal, maar alleen voor mensen die de cd die dag aanschaffen.

Is de cd de aanschaf waard? Hij bevat drie nummers die nooit eerder op cd verschenen: Woorden Van Een Ander, Geluk Heb Je Te Leen en In Gedachten en drie live-versies van klassiekers:  Het Regent Zonnestralen, Zij Maakt Het Verschil en Margherita. Het tweede is een duet met Frank Boeijen en het derde een  duet met Laura Jansen.

Het album is bij uitlevering direct vijf maal platina en er worden meer dan 250.000 exemplaren van het album uitgeleverd:www.acdaendemunnik.nl