Toen de tournee er zou komen, hebben we er over bericht in een mengsel van ongeloof en verwachting: zou het wat worden met die concerten van de harde kern van Buffalo Springfield?

Tenslotte was Richie Furay dominee geworden, vonden wij Stephen Stills er om het even op welk podium al jaren bij staan alsof hij vlak voor het optreden platgespoten was door zijn persoonlijke verpleegster en waren wij er huiverig voor dat Neil Young helemaal niet zou opduiken als het zo ver was…

In dat laatste kregen wij ongelijk, want de drie traden inderdaad een klein aantal keren op, maar die tour erna kwam er maar niet. Eerst werd deze uitgesteld en vervolgens voor onbepaalde tijd afgesteld.

Nu blijkt inderdaad toch Neil Young erachter te zitten en dat is ondanks alles begrijpelijk, want hij is de  enige van wie de carrière nog richting heeft. Toch houdt Young de spreekwoordelijke deur naar een eventueel vervolg nog open, al kan het ook zijn, dat we van dit plan nooit meer iets horen:

www.rollingstone.com/music/news/neil-young-explains-buffalo-springfields-aborted-reunion-20120604

Eerdere berichten over de reünie van Buffalo Springfield vind je in de categorie Nieuws.