Inmiddels is het nieuwtje de hele wereld rondgegaan: de Rolling Stones zaten in een Parijse studio.

Zoals altijd had opper-Stone Mick Jagger over de verspreiding van dat feit de regie: hij tweette immers een foto van hemzelf met versterkers, gitaren en atypische rock-parafernalia als  flesjes water op de achtergrond… www.whosay.com/mickjagger/photos/217513

Hoewel het bijschrift: ‘Had fun in Paris studio this week!’ op zich eenduidig was, is inmiddels de vraag waarvoor de Stones daar waren.

Zelf beantwoorden ze  die vraag vooralsnog niet, maar toetsenist Chuck Leavell, bassist Daryl Jones én producer Don Was waren daarbij aanwezig.

Toch is de vraag of ze bezig waren aan een nieuwe cd’s of aan nieuwe songs voor een verzamel-cd.

Overigens: op 29 september komt de documentaire Charlie is my darling uit – Ireland 1965 uit. Die wordt dan vertoond op het New York Film festival en is het verslag van de Ierse tournee nadat wereldhit (I can’t get no) Satisfaction