Je moest tijdens de uitreiking van de Goude Kalveren op het Nederlands Film Festival wel heel goed opletten, maar Bart de Win speelde er accordeon bij het door Anna Drijver uitgesproken In memoriam voor Jeroen Willems.

Daar stond hij in dienst van anderen, zoals zo vaak, maar De Win is ook druk bezig met de promotie van zijn derde cd Easy to see.

Dat voert hem langs regionale radiostations en kleine podia. Dat zijn goede plekken om de Wins rootsy muziek te horen en te zien, want De Win is een muzikant in hart en ziel.

Op zondag 20 oktober speelt de Win samen Arianne Knegt in het Scheltema Theatercafé in Leiden om half drie, op woensdag 23 oktober is hij vanaf twee uur ’s nachts te horen in Nog steeds wakker op Radio 1 en op donderdag 24 oktober speelt hij om half negen in het Jochum Hof in Steyl met BJ Baartmans en de Amerikaanse singer-songwriter Eugene Ruffolo.

Wie De Wins muziek kent, heeft eigenlijk geen excuus niet naar een van zijn optredens te gaan en wie die nog niet kent ook niet, want de toegang tot het Theatercafé Scheltema is gratis en het concert kost dus dan niet meer niet meer dan je drankjes:http://www.scheltemaleiden.nl/Cultuuragenda#/129