Het november-decembernummer van Heaven zal inmiddels wel in de in de winkels liggen.

De cover van deze aflevering laat direct zowel de veelzijdigheid als de diepte zien van het ‘Popmagazine dat de oren spitst’: de namen van Anna Calvi, Agnes Obel, Alela Diane, Eefje de Visser, Tony Allen, Gov’t Mule en Venice sieren het omslag, terwijl ook een special wordt aangekondigd over de vijftig beste singer-songwriters van de wereld.

Daarnaast is er een artikel over Beck  en een uitgebreid interview met de voormalige straatmuzikant Willis Earl Beal.

Het blad besteedt daarmee dus weer als altijd aandacht aan rock, pop, country/roots, folk/singer-songwriter, wereldmuziek/reggae en blues/soul/jazz.

Verder zijn er columns te lezen en tientallen recensies van cd’s van onder anderen Arctic Monkeys, The Beach Boys, Frankie Miller, Mark Lanegan, Emiliana Torrini, The Polyphonic Spree, Gerry Griffin, JP den Tex, Bob Dylan, Maerten de Paepe, Grainne Duffy, Ry Cooder and Corridos Famosos, Laura Veirs, Dayna Kurtz, Sly and the Family Stone en Elvis Costello and The Roots.

Popmagazine Heaven no. 6 2013, november-december € 6,95. Te koop bij de beter gesorteerde boekhandel en tijdschriftenzaak of via:www.popmagazineheaven.nl