Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Geen Kippenvel op 24 december

december 24th, 2013 at 12:32

Zelf vinden wij het ook niet leuk, om het maar eens netjes te zeggen, maar wij kunnen het ook niet helpen: vanavond is er geen aflevering van Kippenvel, want ons wekelijkse rootsprogramma heeft het onderspit gedolven tegen een thema-uitzending in verband met Kerstmis.

Die begint al om 18:30 en duurt maar liefst tot elf uur, zodat er in vierenhalf uur alle ruimte is om het thema uit te werken. Wij kunnen dat heel wat sneller, als wij elk jaar traditiegetrouw op de laatste dinsdag voor Kerstmis twee uur lang allerlei vooral oude gospels draaien waarin Jezus centraal staat. Op die manier bewijzen we niet alleen het op een na belangrijkste feest van katholieken en protestanten eer, maar ook een van de muziekstijlen die de zwarte popmuziek bepaalde.

Wij worden nu op kerstavond veroordeeld tot duimen draaien en tandenknarsen, maar beloven het plechtig: op de avond van Oudejaarsdag zijn we er wel, ook al luistert er dan misschien helemaal niemand… Streamen kan nog veertien dagen, tenslotte!

Tot volgende week, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.