Neil Young had al twee soloconcerten staan in Los Angeles op 29 en 30, maar de belangstelling voor een van de onvoorspelbare iconen van de jaren zeventig blijkt groot: inmiddels zijn ook concerten bekendgemaakt voor 1 en 2 april in hetzelfde theater.

Ook de gaten in zijn Europese agenda worden langzaam maar zeker gevuld: zo is inmiddels duidelijk dat hij op 13 juli met Crazy Horse in Liverpool speelt. Bijna een jaar geleden moest Young daar het concert afgelasten vanwege de gebroken hand van tweede gitarist Frank ‘Poncho’ Sampedro.

Inmiddels telt de Europese tournee acht concerten, maar er zitten nog gaten in het schema: tussen 13 juli en 20 juli en 28 juli en 5 augustus zijn blijkbaar nog geen shows geboekt:10 juli:             Live at the Marquee, Cork, Ierland
12 juli:             Hyde Park, London, Engeland

13 juli:             Echo Arena, Liverpool, Engeland
20 juli:             Münsterplatz, Ulm, Duitsland
25 juli:             Warsteiner HockeyPark, Mönchengladbach, Duitsland
26 juli:             Filmnächte am Elbufer, Dresden, Duitsland
28 juli:             Zollhafen Nordmole, Mainz, Duistland
5 augustus:      Lokerse Feesten, Lokeren, België

Eerdere berichten over de Europese tournee van Neil Young & Crazy Horse vind je in de categorie Nieuws, maar nog altijd zoek je daar vergeefs naar een optreden in Nederland…..