Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvel aflevering 674

mei 25th, 2021 at 16:54

In Kippenvel aflevering 674 draaien we van acht tot tien vanavond songs van Fridolijn en William Bell, de Ephemerals en Loes Swinkels en nieuw of recent werk van Richville en Rick Treffers, Greg Copeland en Anna Laube, JMF, de broers Dieter en Eric van der Westen en Silas J. Dirge.

In het eerste uur hebben we een Een-tweetje waarin David Crosby zich deze week nog maar weer eens koppelt aan Joni Mitchell en in De rode draad draaien we vier van de talloze songs waarop drummer Roger Hawkins meespeelde én het geluid bepaalde als lid van huisband van de roemruchte Muscle Shoals-studio’s. Dat is ook vanavond weer die welbekende hoorn des overvloeds met twee uur muziek voor wie wil luisteren.

 

Tot vanavond, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.