Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Kippenvel 675

juni 1st, 2021 at 16:44

In Kippenvel aflevering 675 draaien we songs van Crosby, Stills, Nash & Young en Sophie Letitre, Donald Fagen en Remmelt, Muus & Femke en nieuw of recent werk van VanWyck en Thomas Lina, Bonnie Bishop en Silas J. Dirge.

In het eerste uur hebben we ook nog een Een-tweetje waarin David Crosby twee keer mag zingen over hoe hij toch zijn haar niet knipte en in De rode draad draaien we songs over drank en drinken, te veel drinken met Bonnie Raitt, Bram Vermeulen, Bonnie Raitt, Beatrice van der Poel en Richard Shindell, natuurlijk. Dat is ook vanavond weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

 

Tot vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.