Vanavond beginnen we in Kippenvel 703 aan de Kippenvel Top Zoveel 2021 en dus hoor je veel songs van weinig albums, want we draaien nummers van de albums die we vorig jaar het leukst, het indrukwekkendst, het ontroerendst en dus het mooist vonden én vinden.

Dat betekent in volkomen willekeurige volgorde onder anderen ‘Déjà Vu 50th Anniversary Deluxe Edition’ van Crosby, Stills, Nash & Young, die uiteraard helemaal niet nieuw was, maar wel veel nooit uitgebrachte songs bevatte, maar ook het huiveringwekkend goede ‘I Was A Witness’ van de Nederlandse Texaan Malford Milligan en zijn Southern Aces, de nieuwe van Tom Mank & Sera Smolen en het al een paar jaar oude ‘Kites & Satelites’ van Liseth Horsten, die we pas vorig jaar ontdekten.

Bovendien draaien we songs van twee albums die inderdaad tegen het einde van verleden jaar uitkwamen, maar waarvan we nog niet eerder iets draaiden: ‘Pay Day’ van Hans Theessink & Big Daddy Wilson en het daverende debuut van Nieke Dingemans; ‘Devil on my Shoulder’. Dat is dus ook vanavond tusse acht en tien weer twee uur muziek voor wie wil luisteren.

tot vanavond dus, tot Kippenvel!

En voor als je ons niet gelooft: van veel van deze albums vind je recensies op onze site….