Op 13 september a.s. wordt in Engeland de digitaal geremasterde editie uitgebracht van twee cd’s  met alle vier de optredens van de Batles tijdens de Ed Sullivan Show in februari 1964 en september 1965.
In totaal speelden de Beatles vijftien nummers live tijdens deze shows, waaronder: ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Help!’ en ‘Yesterday’.
De optredens zijn gemixt als 5.1 surround soundtrack en bevatten ook verbeterde video-opnamen.
Dit speciale pakket bevat ook een exclusieve replica van een Ed Sullivan Show-ticket van het eerste bezoek van The Beatles en ongeveer 13 minuten nieuw materiaal.
Het toegevoegde materiaal staat aan het eind van elke disk: het gaat onder andere om een kort interview in Londen van Sullivan met The Beatles dat niet meer is uitgezonden sinds 24 mei 1964, de dag van de oorspronkelijke uitzending.
Ook staat er een zwart-witcommercial uit 1966 op voor Beatles-poppen die door Sullivan in kleur werden geïntroduceerd en een opname van Sullivan als hij in 1967 een telegram van The Beatles voorleest, waarin hij wordt gefeliciteerd met de nieuwe naam van de studio, ´The Ed Sullivan Theatre´.

De set bevat de volgende optredens van The Beatles:

Show 1 – uitgezonden op zondag 9 februari 1964
All My Loving
Till There Was You
She Loves You
I Saw Her Standing There
I Want To Hold Your Hand

Show 2 – uitgezonden op zondag 16 februari 1964
She Loves You
This Boy
All My Loving
I Saw Her Standing There
From Me To You
I Want To Hold Your Hand

Show 3 – uitgezonden op zondag 23 februari 1964
Twist And Shout
Please Please Me
I Want To Hold Your Hand

Show 4 – uitgezonden op zondag 12 september 1965
I Feel Fine
I´m Down
Act Naturally
Ticket To Ride
Yesterday
Help!