Wij blijven popmagazine Heaven misschien wel het mooiste Nederlandstalige popblad vinden en dat doen we niet eens vanwege de ook op deze site duidelijk aantoonbare banden tussen het blad en ons.

Er is nu eenmaal geen ander blad dat tegelijk zo breed en zo diep bericht over rock, pop, country/roots, folk/singer-songwriter, wereldmuziek/reggae en blues/soul/jazz.

In nummer 5 van dit jaar staan elf interviews: er zijn vraaggesprekken met onder anderen de herboren Joe Walsh, Calexico, Diana Jones en de Heritage Blues Orchestra.

Ook wordt Leonard Cohen van veel kanten liefdevol maar kritsich belicht door bijvoorbeeld Henk Hofstede, Lucinda Williams en Marjolein van der Klauw, proberen Bertram Mourits en Pieter Steinz Madonna te doorgronden en in kaart te brengen wie haar hebben beïnvloed en wie zij dat vervolgens weer deed, zijn er columns te lezen en  tientallen recensies, waaronder die van Shawn Colvin’s All fall down, Jerry Douglas’ The traveler, de eerste zeven lp’s van Jesse Winchester en Dayna Kurtz’ secret canon vol. 1.

Popmagazine Heaven no. 5 2012, september-oktober, € 6,50. Te koop bij de beter gesorteerde boekhandel en tijdschriftenzaak of via:www.popmagazineheaven.nl