Wij zijn de tel zo langzamerhand helemaal kwijt, maar na enig natellen weten we bijna zeker dat Miss Molly & me zojuist hun vijftiende Linda.liedje hebben gemaakt.

Me & my family staat net als al die veertien voorgaande songs op hun eigen website, waar het nummer gratis te streamen valt: www.missmollyandme.com/?p=902

Net als de andere zal het binnenkort ook ongetwijfeld te downloaden zijn, maar tot nu toe is er geen andere manier om die songs te kopen. Misschien moeten we daar nog even niet te rouwig om zijn, want als Helge Slikker en Martijn Waardenburg nog even doorschrijven, zit er misschien wel een dubbel-cd in.

Intussen is de song bij het vorige nummer van Linda., Saint Tropez, geadopteerd door Radio 1 en dat betekent airplay en dus misschien meer downloads en meer optredens.

In september en oktober staat twaalf optredens op de site, maar in de maanden daarna hebben Slikker en Waardenburg het een stuk drukker. In november en december maken Miss Molly & Me een uitgebreide theatertournee van maar liefst 31 optredens:

www.missmollyandme.com