Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Victoria who? Victoria Blythe!

april 7th, 2015 at 10:04

Van singer-songwriter Victoria Blythe staatn niet veel filmpjes op YouTube.

Dat onderstreept nog maar eens dat zij en veel te goed bewaard geheim is, want verleden jaar kwam pas haar eerste soloalbum uit, terwijl haar groep Calaveras weliswaar in totaal vier albums maakte, maar de laatste daarvan verscheen in 2008.

Toch kun je via de video’s van Dancing with you all by myself en de James Brown-cover I got you (I feel good) een beeld krijgen van haar door jazz en folk beïnvloede stijl:

Daar is ook het nummer Chardonnay te vinden, dat zij samen met echtgenoot/bassist Greg Beattie schreef voor de verzamelaar Salon de cabaret (sexy and seductive music). Ook die song wordt bepaald door een lome en intrigerende jazzriff:

Comments zijn gesloten.