Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

niet alleen Brian May haalt gram na twee Golden Globes…

januari 9th, 2019 at 9:12

Queen-gitarist Brian May heeft zijn gram gehaald nadat de film ‘Bohemian Rhapsody’ twee Golden Globes kreeg.

Hij zei dat de recensenten de trailer hadden beoordeeld in plaats van de film en dat ze te snel conclusies hebben getrokken. Ook zei hij, dat het moeilijk voor mensen is van mening te veranderen als ze eenmaal een standpunt hebben ingenomen.

Hij was trouwens niet de enige die reageerde: ook de halverwege de verfilming ontslagen regisseur Bryan Singer deed een duit in het zakje. In een tweet schreef hij: ‘What an honour. Thank you#HollywoodForeignPress’

Zijn bedankje is pikant, doordat de ene Golden Globe was in de categorie Beste filmdrama en de andere in die van Beste acteur.

Hij is dus ongeveer verantwoordelijk voor de halve film en staat bovendien als regisseur vermeld op de Amerikaanse versie ervan, doordat de regels van de Amerikaanse filmvakbond dat verplicht stellen…..

 

Comments zijn gesloten.