Hidden Agenda Deluxe maakt zich weer op voor de jaarlijkse kersttoernee onder de zeer gepaste seizoensnaam Hidden Xmas Deluxe.

Zanger-gitarist BJ Baartmans, bassist Gerald van Beuningen en drummer Sjoerd van Bommel hebben weer een Amerikaanse zangeres gevonden om als frontvrouw te fungeren tijdens een serie van tien optredens van 13 tot en met 22 december.

Met Susan Cattaneo spelen en zingen ze een mix van eigen songs en nummers die horen bij de winter en de kerst, maar gelukkig hebben ze bij die laatste soort een voorkeur voor songs met een originelere invalshoek dan ‘Jingle Bells’: op net met Oh Susanna gemaakte album ‘Angels in the Snow’ stonden in 2019 bijvoorbeeld  aan kerst verwante songs van Joni Mitchell, Lyle Lovett, Steve Earle, Townes van Zandt en Robbie Robertson.

https://www.musthavemusic.nl/mhm-tours/hidden-xmas-2023?fbclid=IwAR2cAD0AQe1DbUil3ir_SHQ2lLB13a4r4-mXnEhQSb59Dw3hHvKDRM86_uE

De recensie van ‘Angels in the Snow – a Christmas album’ van Hidden Agenda Deluxe vind je in de categorie Recensies roots.