In Kippenvel 792 draai ik songs van Larry John McNally en Anders Osborne, Crowded House en Mavis Staples, de James Hunter Six en Lizz Wright en nieuw of recent werk van Vera van der Poel en Dufhuess, Summit of the Big Low en Richard Lindgren, Jennifer Porter en Peter Gabriel.

In Het een-tweetje doe ik het eindelijk eens rustig aan met een song van Jackson Browne die door de Eagles een wereldhit werd maar ook een van Wouter Planteijdt en in de Rode draad in het tweede uur vanavond het tweede deel van een onderwerp dat tien jaar ook al eens het onderwerp was: handen! Vanavond zijn dat die van een grootmoeder en van een baby in songs van Bill Withers, de Legendary Ingramettes én Louise Taylor. Dat is deze week dus weer wél twee uur muziek voor wie wil luisteren.

tot vanavond om acht uur dus, tot Kippenvel!