Ted Nugent zag in de door Donald Trump zelf verspreide geruchten over zijn aanstaande arrestatie weer een mooie kans om zichzelf maar weer eens in de schijnwerpers te zetten.

De al lang in zijn eigen waarheid verdwaalde rocker dringt er bij de Trump-aanhangers op aan, dat ze ‘vredelievend’ moeten blijven in zijn eigen dagelijkse ‘The Nightly Nuge’.

Die is op diverse plekken op het internet terug te vinden.

De reden is volgens Nugent de volgende: ‘Because Antifa, Black Lives Matter and these imported Chinese nationals and Somali nationals who are coming across our open border, as orchestrated by Biden Satan gang, they are ready to do battle. ‘

Daaruit blijkt natuurlijk al een duidelijke stellingname, maar wie die er nog onvoldoende uit heeft weten te kristalleren, geeft Nugent nog een reden waarom de Trump-getrouwen nu nog niet aan het vechten moeten slaan.

Als een oudtestamentische profeet stelt Nugent: ‘Remain peaceful and shine a positive, loving, patriotic light on the darkness, as perpetrated by this Satan Manhattan D.A., and let them show their cards, because if it all goes down as it’s already headed for, the trajectory is that… we will win this election with this great President Trump in a landslide. Because Satan has made his move; now Michael The Arcangel can make ours.’

Daarna strooide hij nog meer soortgelijke praat over zijn luisteraars uit:

https://blabbermouth.net/news/ted-nugent-urges-trump-supporters-to-remain-peaceful-if-former-president-is-arrested

Eerdere berichten over de politieke opvattingen van Ted Nugent vind je in Dossier Popmuziek en politiek.