Welke cd’s halen Kippenvel Top Zoveel 2009 en hoeveel worden het er in totaal?

Eerlijk gezegd: inmiddels weten wij het wél. De longlist is ingekrompen en er zijn dus inderdaad cd’s afgevallen. Toch moeten wij misschien nog eens een keer heel precies door die lijst heen om te kijken of er eigenlijk niet nóg meer cd’s moeten worden geschrapt.

Het  passen en meten is in volle gang: welk nummer vat die hele plaat goed samen, of zijn dat er eigenlijk twee? Hoeveel songs hebben we dan in totaal? Komt dat uit op een aantal hele uren Kippenvel, of moet er dan uit nood hier en daar toch maar een tweede nummer af? Kunnen we er niet een paar songs bijdoen en zo nog een uur vullen?  Komen we dan uit op vier uur muziek, vijf of zes?

Dat weten wij inmiddels nog steeds niet helemaal zeker, al is de aflevering van 5 januari al wel samengesteld. Wél weten we dat we de Kippenvel Top Zoveel 2009 in ieder geval ook uitzenden op 12 januari 2010, maar misschien ook nog wel op 19 of 26 januari.

Als je op die data meeluistert, weet je het ook, net als welke cd’s wij de moeite van het draaien waard vinden om 2009 samen te vatten.

Tot Kippenvel!