In Kippenvel 574 draaien we vanavond alweer songs uit de Kippenvel Top Zoveel 2018. Dat is dus deel drie van onze lijst van onze persoonlijke favorieten van verleden jaar en ja die lijst is vast niet volledig, want Kippenvel is geen low budget-programma, maar een no budget-programma.

Bovendien is het muzieklandschap van tegenwoordig zo versplinterd, dat het onmogelijk is van alles op de hoogte te zijn: op allerlei plaatsen in de wereld brengen artiesten zelf muziek uit die prachtig is, maar bij wijze van spreken het volgende dorp niet eens bereikt.

In deel 1 van 8 januari draaien we bijvoorbeeld songs van ‘Killed for kings’ van de Amerikaanse zanger-gitarist Rich DePaolo, een album dat bij toeval bij ons terecht kwam, maar dat we een van beste van vorig jaar vinden.

Deel 1 en deel 2 zaten verder ook vol met steengoede songs: van Champagne Charlie, VanWyck, Jaap Boots, Yori Swart, Nostoc, Dayna Kurtz with Robert Maché, Matthews Southern Comfort, Kara Grainger, Jon Cleary en Martin Korthuis & Eddo Pol, van Hidden Agenda DeLuxe samen met Oh Susanna, Melle de Boer, Paul McCartney, de James Hunter Six, André van den Boogaard en de Tornado’s, Case Mayfield , Kat Danser, BJ Baartmans, Michelle Lewis, Theo Sieben en van Eric van Dijsseldonk.

IJs en weder dienende, kun je ook vanavond in deel drie van de Kippenvel Top Zoveel 2018 je hart weer ophalen aan songs die je nergens ander hoort, of in ieder geval bijna nergens anders: we draaien songs van onder anderen de Malford Milligan Band, de Ripoff Raskolnikov band, Gretchen Peters, Daniël Lohues en Flip Noorman, Bettye LaVette en Beatrice van der Poel.

Dat is dus zoals altijd twee uur muziek voor wie wil luisteren!