In een interview met talk radio host Howard Stern heeft Neil Young nogmaals gezegd, dat Crosby, Stills, Nash & Young inderdaad nooit meer op tournee zullen gaan.

Young zei, dat het weer spelen met Stephen Stills en Graham Nash geweldig was, maar hij noemde daarbij de naam van David Crosby niet.

Een reünie zit er niet in, ‘niet in een miljoen jaar. Je hoeft je er geen zorgen over te maken. Het is makkelijk ‘nee’ te zeggen.’, volgens Young: ‘ Je moet nadenken voordat je iets doet. Als je een fout maakt, moet je die onmiddellijk goedmaken.’ en:  ‘Het was goed te maken, maar het werd niet goedgemaakt.’

Ook later in het vraaggesprek vermeed Young het Crosby’s naam te gebruiken en hij herstelde zich toen hij dat per ongeluk een keer wél deed.

Blijkbaar zitten Crosby’s opmerkingen over Young’s nieuwe liefde, Darryl Hannah, Young erg hoog.

Daar is ook wel reden voor, want Crosby zei in een interview in de Idaho Statesman op 7 september dat Hannah een ‘purely poisonous predator’ is,  een puur giftig roofdier. Hij legde dat vervolgens ook nog uit: ‘Dat is het noodlot, Hij zal gekwetst worden, maar ik begrijp waarom het is gebeurd. Ik ben er gewoon bedroefd van. Ik ben altijd verdrietig als ik liefde in de goot zie gooien.’:http://www.idahostatesman.com/2014/09/07/3361962_crosby-says-hes-still-got-it-and.html?rh=1

Crosby op zijn beurt antwoordde dan weer op een vraag van een fan over deze zaak: ‘no regrets.’