In de nacht van 18 juni loopt JP den Tex 40 kilometer voor Stichting Vluchteling.

Je kunt hem sponsoren door een bedrag over te maken of door de cd-single One world te kopen.

Die is te bestellen via de webshop van Cavalier Music Management:

www.cavalier-musicmanagement.com

Dit is wat JP er zelf over zegt:

“One World… Een wereld zonder grenzen is een utopie, en bovendien ook ongewenst. Even ongewenst als grenzeloze solidariteit: want echte solidariteit heeft juist grenzen nodig. Maar dan moet je wél af en toe “over de grens” durven kijken. Alleen facebooken en twitteren over ‘maatschappelijk draagvlak’ en klagen over AZC’s in je regio gaat de vluchtelingencrisis niet oplossen. En je eigen, vertrouwde wereldje niet veiliger maken.
Binnenkort komen er vast ook nog eens klimaatvluchtelingen op ons af… Laten we dus beginnen problemen op te lossen, waar het het meest nodig is: in de brandhaarden en probleemgebieden zelf. Ik ben bereid daarvoor meters te maken: niet lullen maar poetsen, “Walk a mile in their shoes…”

Jullie kunnen mij sponsoren in het kader van de Nacht van de Vluchteling, op 18 juni a.s. Die nacht hoop ik 40 km te lopen, van Nijmegen naar Arnhem, met de opzet om 1000 Euro te verdienen voor het goede doel. Mijn basistarief is 25 euro per kilometer.”

https://www.nachtvandevluchteling.nl/PersonalParticipantPage.aspx?personId=2133&personTypeId=Participant

Als je een kleinere bijdrage wilt geven, is die ook welkom. Koop dan de “One world”-single op de site van mijn platenmaatschappij Cavalier, voor 10 euro. De volledige eindopbrengst van deze losse singleverkoop zal aan het eind van de actie door Cavalier worden omgezet in kilometers voor mijn sponsordoel.

Hoop dat jullie me willen steunen!”

www.jp-den-tex.com