Inmiddels is de songlist bekend van ‘Live at the Capitol Theatre’ van David Crosby & The Lighthouse Band, oorspronkelijk aangekondigd voor 25 november.

De releasedatum is verschoven naar 9 december, ook al is dat  nog ruim op tijd voor de spreekwoordelijke kerstsok.

Op de laatste avond van de tournee die David Crosby, Becca Stevens, Michelle Willis en Michael League in 2018 maakten na het uitkomen van ‘Here If You Listen’, het album dat de vier samen maakten als de Lighthouse Band speelden ze zestien songs van ‘Here If You Listen’ en voorganger ‘Lighthouse’ plus een stel Crosby-klassiekers en een nummer van Becca Stevens.

Dat deden ze in het Capitol Theater in Port Chester New York, waar de opnamen werden gemaakt voor deze combinatie van een cd en dvd.

de songlist:

01. The Us Below

02.Things We Do For Love

03 1974

04. Vagrants of Venice

05. Regina

06. Laughing 

07. What Are Their Names 

08. By The Light of Common Day

09. Glory

10. The City 

11. Look in Their Eyes

12. Guinnevere

13. Janet

14. Carry Me

15. Déjà Vu

16. Woodstock 

Eerdere berichten over David Crosby vind je in de categorieën Nieuws, Rootsmuziek op radio, tv en internet, Concerttips en De rode draad.

Een concertrecensie van David Crosby van zijn set tijdens het Once in a Blue Moon-festival in 2018 in het Amsterdamse Bos vind je uiteraard in de categorie Concertrecensies.

De recensie van ‘If I Could Only Remember My Name -50th Anniversary Expanded Edition’ vind je uiteraard in de categorie Recensies singer-songwriter.