Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Concertkaarten Birdy ongeldig gemaakt

mei 31st, 2012 at 7:53

Concertorganisator Greenhouse Talent en ticketprovider Eventim maken die concertkaarten voor optredens van Birdy  in Amsterdam en Den Haag ongeldig die doorverkocht zijn door tickethandelaren.

GreenhouseTalent  stelt dat kaartjes zijn opgekocht en vervolgens met winst zijn doorverkocht. Dat is in strijd met de algemene voorwaarden van Eventim. Iedereen die kaartjes koopt bij Eventim, gaat daarmee akkoord met die algemene voorwaarden.

De geannuleerde kaarten gaan op donderdag 31 mei om 10.00 uur opnieuw in de voorverkoop bij de verkooppunten van Eventim en de VVV Ticketpoints. Dat gebeurt tegen de normale prijs.

Greenhouse Talent schrijft in een persverklaring dat consumenten die doorverkochte kaarten hebben gekocht hun geld moeten terugeisen van de site waarbij ze die gekocht hebben.

Namen van door Greenhouse Talent genoemde sites zijn pepetickets.nl, qq-tickets.nl, budgetticket.nl en onlineticketshop.nl.

Het is overigens niet de eerste keer dat een concertorganisator tickets ongeldig maakt. Mojo Concerts deed dat al bij kaarten voor Lowlands.

Ook zette de branche een website op tegen doorverkopen: www.weetwaarjekoopt.nl

Eerdere berichten vind je in de categorie Dossier doorverkopen tickets.

Comments zijn gesloten.