Brian Valentine wilde zijn aanstaande op hun bruiloft verrassen.

Omdat hij Gianna Puerinni ten huwelijk had gevraagd tijdens een concert van Tom Petty & the Heartbreakers, boekte Valentine (What’s in a name….) de band dus via Lund Live, dat ook boekingen verzorgt voor Run D.M.C. en Ludacris.

Valentine maakte volgens afspraak van te voren alvast zo’n 165.000 dollar over naar het bedrijf. Die kleine 133.000 euro was de helft van de gage en hij kreeg daarvoor in ruil een e-mailadres van Petty’s productiemanager.

Met hem kon Valentine de details bespreken, maar hoewel hij naar dat adres mailde, hoorde hij daarna niets meer. Toen hij ongeveer drie maanden van te voren enigszins ongerust contact opnam Petty’s management, bleek dat ze daar niets te weten van die boeking.

Valentine diende een aanklacht in en de FBI pakte de eigenaar van Lund Live op op verdenking van fraude en inmiddels verscheen Chis Lund voor de rechter.

Valentine boekte Tom Petty & the Heartbreakers vervolgens opnieuw, maar nu via de juiste kanalen.

Hoewel de toen door hem betaalde gage niet bekend is, hoeven wij ons geen zorgen te maken: Valentine is de op een na hoogste man van Amazon.com…www.dailymail.co.uk/news/article-2183491/Brian-Valentine-Amazon-exec-wanted-Tom-Petty-play-wedding-swindled-160-000-fake-booking-agent.html