Of het nog wat wordt met het platenlabel dat Johnny Depp begon, weten wij niet. Daarover is eigenlijk vanaf na de bekendmaking in juni 2010 al niets meer te lezen.

Toch houdt de dwarse superster nog altijd van muziek. Recent werd hij bijvoorbeeld gesignaleerd in de studio met de bejaarde haantjes van Aerosmith, bij wie hij de achtergrondkoortjes zong op een nummer voor hun aanstaande cd: Music from another dimension.

Nu beschouwen wij Aerosmith als een verlate boy band met een groot gevoel voor met gitaren gekruide meezingers en dat ontslaat ons normaal gesproken van de plicht over hen te berichten.

Depp speelde op maandag 6 augustus in de Hollywood Bowl de bluesklassieker Train kept a-rolling meespeelde met Stephen Tyler, Joe Perry en die min of meer naamloze anderen.

Daardoor maken we voor deze keer een uitzondering, al was het maar doordat Depp een solo speelt die niets met het nummer te maken heeft, ondanks zijn verleden als gitarist in punkbands (of juist daardoor, natuurlijk): http://www.youtube.com/watch?v=-rIt3gGLUdw