In de VS kunnen ze in ieder geval de Rolling Stones bij zichzelf in huis halen en misschien gaat dat in Europa ook wel lukken.

Het concert dat de band gaat geven op 15 december zal namelijk worden uitgezonden tegen pay per view door een Amerikaanse zender die gespecialiseerd is in… worstelwedstrijden.

Nu is het al te flauw om meteen te denken aan de door de jaren heen soms zeer getroubleerde persoonlijke verhoudingen tussen Jagger en Richards, dus dat doen we niet.

Feit is dat World Wrestling Entertainment voor deze uitzending samenwerkt met Stones promotor Dainty Group en met Endemol UK en Endemol Netherlands.

Die twee laatste zoudende internationale digitale rechten gaan exploiteren van wat nu de tournee van de Rolling Stones wordt genoemd. Tot nu toe zijn nog steeds maar vier concerten bevestigd van 50 and Counting, maar geruchten willen dat er concerten bij komen…

In een interview op BBC’s Radio 2 zei Mick Jagger in antwoord op de vraag hoeveel concerten de Stones gaan geven namelijk: ‘It’s not going to be a long tour, the first bit.’

Dainty en Endemol zeggen ook de mogelijkheden te bespreken om voor fans ‘ongeëvenaarde interactie’ mogelijk te maken tijdens deze ‘tournee’.