Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Rockpalast

februari 9th, 2010 at 20:30

Op de WDR wordt nog altijd het Muziekprogramma Rockpalast uitgezonden. Dat programma kreeg in de jaren zeventig een mythische naam door het uitzenden van integrale vaak in de Grugahalle georganiseerde popconcerten.

Tijdens die concerten traden vaak grote Engelse en Amerikaanse namen op, van pop via singer-songwriter tot roots en weer terug.

Nog altijd zendt Rockpalast recente concerten uit, maar ook verslagen van festivals, documentaires en portretten van artiesten. Daarbij speelt de persoonlijke smaak van de makers gelukkig nog een even grote rol als voorheen. Het resultaat is altijd een verrassende line-up en vaak een bijzonder concert.

De bijbehorende site is informatief en zeer uitgebreid over zowel de geschiedenis van het programma als het heden.

www.wdr.de/tv/rockpalast/impressum

Comments zijn gesloten.