David Crosby’s nieuwe cd Croz komt eraan in januari 2014 en de bijbehorende tournee is al gepland. Toch is van een echte tournee geen sprake, want Crosby kiest ervoor meerdere concerten per stad te geven en in totaal maar vijf Amerikaanse steden aan te doen. Dat komt door de kosten die aan toeren verbonden zijn en doordat hij zo denkt meer aandacht te kunnen geven aan muzikale details. Dat zegt hij in een interview op de website van Rolling Stone.

Tijdens de optredens is zijn band dezelfde als tijdens de opnamen voor Croz en daarbij zitten enkele vertrouwde namen: drummer Steve DiStanislao en toetsenist James Raymond zaten ook al in CPR, terwijl bassist Kevin McCormick meespeelde op de tweede cd van die band. De twee gitaristen zijn Shane Fontayne en Marcus Eaton. De eerste speelde da weer in de liveband van Crosby, Stills & Nash en de tweede klinkt volgens Crosby precies als hijzelf.

Volgend jaar zomer zou Crosby kunnen toeren met Stills en Nash, maar een tournee met Neil Young als vierde sluit hij ook niet uit. Hij benadrukt weliswaar dat er niets gepland is, maar zegt dat de optredens voor Neil Young’s Bridge School Benefit goed voelden.

Wat in ieder geval komt, is de al eerder aangekondigde cd-box met liveopnamen van de C, S, N & Y-tour uit 1974. Die moet uitkomen in maart of april en blijkt te zijn uitgesteld doordat er ook een dvd deel van zal uitmaken. Er bestaan namelijk filmbeelden van (gedeeltes) van acht concerten.