Sinds Tim Derbyshire zijn Londense platenzaak On The Beat Records via eBay voor 300.000 pond ( 360.000 euro) te koop aanbood, wordt hij overspoeld door reacties.

Een Australische tv-zender kwam filmen, ner als het BBC-nieuws, maar er was ook een telefoontje uit Duitsland én er waren diverse mensen die een bod uitbrachten. Derbyshire vindt het moeilijk te beoordelen hoe serieus die zijn.

Gelukkig heeft hij nog 25 november de tijd om die te beoordelen en nieuwe af te wachten, want dat is de uiterste datum die hij heeft gesteld.

Daarbij ondergraaft hij overigens zijn onderhandelingspositie onbedoeld, want hij heeft al diverse keren gezegd dat hij zijn zaak sluit, als hij geen serieuze bod krijgt. Dat zorgt natuurlijk voor tot lagere bedragen en moeilijker onderhandelingen…

Het eerdere bericht over Tim Derbyshire vind je in de categorie Nieuws, maar meer details vind je hier:http://www.ebay.co.uk/itm/On-The-Beat-Records-A-Classic-Vinyl-Collectors-Record-Store-in-Central-London-/221305313500?pt=UK_B_I_Business_for_Sale_CV&hash=item3386d318dc

Voor iets meer informatie kun je ook naar:

http://onthebeatrecords.wordpress.com