In een interview dat Rolling Stone met Stevie Nicks had, gaat het over de documentaire In your dreams, die de opnamen van haar solo-cd van die naam uit 2011 laat zien. Uiteraard komt ook Fleetwood Mac ter sprake, want door de recente tournee is die mastodont weer helemaal terug in de belangstelling.

Dee keer ging het niet over de gezondheid van John McVie, waar Nicks trouwens net als andere keren vast erg positief over zou zijn, maar over Christine McVie. Die heeft immers eerder dit jaar in de Engelse pers gezegd dat ze graag opnieuw deel van de band zou willen uitmaken.

Nicks zegt dat McVie bij haar korte optreden met Fleetwood Mac in de O2 Arena tijdens het tweede optreden van de groep daar op was van de zenuwen toen ze haar Don’t stop zong. Ze had immers sinds 1998 niet meer opgetreden. McVie bleek zich overigens goed te hebben voorbereid op die invalbeurt.

Over de toekomst van Christine McVie bij de band is Nicks helder: McVie heeft in het verleden zo vaak gezegd dat ze nooit terug zou komen, dat de andere vier leden Fleetwood Mac een relevante band moeten maken zonder haar, terwijl ze dat oorspronkelijk niet wilden.

Toch zet Nicks de deur wijd open: ‘Als mensen vragen: “Heeft ze gevraagd of ze terug mag komen?” Het is haar band, in godsnaam. Als ze terug wil komen, het is háár band, Fleetwood Mac. Ze is de groep begonnen. Zou dat niet geweldig zijn? Jazeker. Eerst zien en dan geloven….’

Eerdere berichten over Stevie Nicks, Christine McVie en de rest van Fleetwood Mac vind je in de categorie Nieuws.