Op de ons tot nu toe onbekende website Craigslist worden een paar ski’s, een telefoon en een computerspelletje aangeboden. Dat zal vaker gebeuren, maar deze spullen zouden aan Kurt Cobain hebben toebehoord.

Dat beweert althans de verkoper, die in de jaren negentig met Cobain zou hebben samengewoond in de tijd voordat hij beroemd werd.

Cobain zou de spullen hebben achtergelaten in een doos toen hij verhuisde en ze nooit hebben opgehaald. Enigszins rancuneus beweert de verkoper, dat Cobain hem nog huur schuldig was en die later nooit meer heeft betaald, daarmee suggererend dat hij het recht heeft de spullen te verkopen.

Bovendien heeft Cobain ze later nooit meer aangekeken, al kwam dat vooral door Courtney Love, die hem niet aardig vond. Filosofisch merkt hij vervolgens op: ‘but she’s a dick so no hard feelings.’

De ski’s moeten 80 dollar (ruim 58 euro)opbrengen, de telefoon 55 (net 40 euro) en het computerspelletje 25 dollar (ruim 18 euro).

Rijk zal hij daarvan niet worden, maar hij heeft nog meer dingen van Cobain en die wil hij later te koop aanbieden:http://news.radio.com/2014/03/03/nirvana-kurt-cobain-craigslist-skis