Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Linda Ronstadt: geen spijt

april 9th, 2014 at 11:19

Linda Ronstadt was de laatste tijd weer regelmatig in het nieuws: zij publiceerde haar memoires Simple dreams, bleek aan de ziekte van Parkinson te lijden en was daardoor afwezig bij de ceremonie waarbij zij lid werd gemaakt van de Rock and Roll Hall of Fame.

Uit  een reactie op die afwezigheid bleek, dat zij daar niet mee zat. Sterker nog, zij zal ook niet kijken als het programma op tv wordt uitgezonden en vindt trouwens dat zij slecht zong op Heart like a Wheel, een album dat zojuist werd opgenomen in de collectie van het Library of Congress als waardevol.

In een lang interview met Yahoo blijkt zij eigenzinnig en ongebroken.

Net als bij vorige gelegenheden blijkt zij niet afhankelijk van waardering van anderen, maar legt zij haar eigen standaard aan voor het beoordelen van haar prestaties.

Zij heeft het over de beperkingen die haar ziekte aan haar stelt, maar ook over de reden waarom zij zo ongeveer alle persoonlijke details wegliet uit Simple dreams, hoewel sommige daarvan in dit gesprek wel aan de orde komen:https://music.yahoo.com/blogs/music-news/linda-ronstadt-q-having-heart-career-wheel-011146482.html

Comments zijn gesloten.