Bij uitgeverij Simon & Schuster zal in november The lyrics: since 1962 verschijnen.

In dat boek komen alle teksten die Bob Dylan ooit opnam, of dat nu was op officiële albums of bootlegs. Die worden chronologisch geordend en bovendien worden alle tekstvariaties opgenomen die betekenisverschil veroorzaken. Ook het artwerk van d ealbum wordt erin afgedrukt.

Het boek zou een formaat krijgen van iets meer dan een lp-hoes, meer dan 960 pagina’s bevatten en ruim zes kilo wegen.

Het komt uit in twee versies: een limited edition voor tweehonderd dollar (ruim 156 euro) en een zeer beperkte oplage met Dylan’s handtekening voor 5000 dollar (iets meer dan 3900 euro):http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2014/10/07/the-most-of-bob-dylan/?_php=true&_type=blogs&_php=true&_type=blogs&_php=true&_type=blogs&_r=2