Het huis waar George Harrison vanaf zijn zesde jaar woonde op 25 Upton Green in Liverpool is verkocht voor 156.000 pond (198.000 euro) op een veiling die in de legendarische Cavern Club werd gehouden. Dat is ogeveer twee keer zo veel als een huis in die beurt normaal gesproken kost….

Of dat nog niet genoeg is, werd het hoogste bod uitgebracht door een Beatles-fan die vorig jaar vergeefs probeerde John Lennon’s huis te kopen.

In het huis in Upton Green repeteerden John Lennon, Paul McCartney en Harrison al lang voordat Ringo Starr The Beatles compleet maakte.

Daardoor was Jackie Holmes vastbesloten deze keer de bieding wél te winnen van haar concurrenten uit de VS en Liechtenstein.

Holmes is in ieder geval van plan een van de kamers van het huis terug te brengen in de staat van de jaren zestig, maar overweegt ook er zelfs in te gaan wonen. Daarvoor met ze dan wel van Londen naar Liverpool verhuizen….http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/watch-beatles-star-george-harrisons-7968723