Deze week is een nieuwe website online gegaan via welke Bruce Springsteen zijn concerten verkoopt.

De site biedt downloads aan vand e meeste concerten van de High Hopes tor van dit jaar, maar ook een complete uitvoering van het album Born to run, opgenomen tijdens een recent concert in Nieuw-Zeeland en het eerste concert van de Wrecking ball-tournee op 9 maart 2012, opgenomen in het New orkse Apollo Theatre.

De concerten zijn verkrijgbaar in verschillende formats: MP3 (9,95 dollar), flac (12,95 dollar), HD-Audio (19,95 dollar) en als cd (23 dollar).

In de toekomst zullen ook oudere optredens beschikbaar komen: optredens die al decennia de ronde doen als concerten uit Philadelphia (5 februari 1975), Passaic, New Jersey (19 september 1978) en San Francisco (15 december 1978).

De meeste concerten komen van opnames gemaakt vanaf het mengpaneel, op multi-trackrecorders en van door radiostations uitgezonden concerten, maar het is ook mogleijk dat door concertgangers gemaakte opnamen zullen worden gebruikt.

Ook is het mogelijk dat optredens van voor Springsteen’s debuut in 1973 zullen worden vrijgegeven.

Verder zullen downloads in hoge resolutie van alle reguliere albums verkrijgbaar zijn viahttp://live.brucespringsteen.net