Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Programma New Orleans Jazz and Heritage Festival: eerste bekendmaking

januari 13th, 2015 at 10:49

Het New Orleans Jazz and Heritage Festival heeft de eerste aankondiging gedaan van het programma van de omende editie.

Van 24 tot en met 26 april en van 30 april tot en met 3 mei treden weer meer dan vijfhonderd acts op, van wie zo’n tachtig proent uit New Orleans zelf of uit Louisiana komen.

Het aantal grote namen van daarbuiten lijkt overigens elk jaar weer wat groter te worden, want onder de belangrijkste acts van dit jaar zijn The Who, Elton John, No Doubt, Ed Sheeran, Lady Gaga samen met Tony Bennett, Wilco, Ryan Adams, Jerry Lee Lewis, Steve Winwood, Jimmy Cliff, Alison Krauss and Union Station en John Legend.

Alsof dat nog niet genoeg is, zal de organisatie in de nabije toekomst nog een grote naam bekendmaken…..

Gelukkig zijn Allen Toussaint, the Preservation Hall Jazz Band, the Meters, Trombone Shorty and New Orleans Avenue, the Blind Boys of Alabama, Ivan Neville’s Dumpstaphunk, MArcia Ball, Anders Osborne, Big Chief Bo Dollis & the Wild Magnolias, Irma Thomas Aaron Neville en Taj Mahal er bijvoorbeeld ook.

Comments zijn gesloten.