In De Rode Draad van Kippenvel 399 staat Henny Vrienten nog maar eens centraal en dan in het bijzonder de uitzending van Vrije geluiden waarin hij op zondag 22 februari de hoofdgast was.

Daarin speelde hij songs van zijn recente En toch, maar ook My Baby was erbij, niet alleen als begeleidingsband van Vrienten maar ook op eigen kracht.

Cato van Dijck, Joost van Dijck en Daniel Johnston speelden daar hun nieuwe singe Uprising. Dat komt van hun binnenkort uitkomende tweede, Shamanaid.

Ook dobrospeler Theo Sieben speelde met Vrienten mee, maar hij kreeg niet de kans iets te spelen van Until grass of Invite to dance.

Dat is begrijpelijk, want Sieben  veroorzaakte niet de sensatie die My Babuy creëerde met debuutalbum Loves voodoo, maar  jammer is het wel: hij is minstens even rootsy als zij, hoewel hij muzikaal meer in Appalachen thuishoort dan in Louisiana.

Daarom zetten hij vanavond Vrienten, My Baby en Sieben op een rijtje, terwijl hier de link is naar vpro’s Vrije geluiden:http://www.npo.nl/vpro-vrije-geluiden-22-2-15/22-02-2015/VPWON_1232799