Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Donald Trump en Steven Tyler toch geen vrienden…

oktober 12th, 2015 at 10:47

Een tijd geleden leek het erop, dat de opzien barende Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en Aerosmith-zanger Steven Tyler vrienen waren, of in ieder geval goede kennissen.

Zo was Trump in een tweet enthousiast over een concert van Aerosmith, terwijl Tyler niet alleen een van de juryleden was in in de tv-talentenjacht Miss USA, maar in augustus van dit jaar ook een tv-debat tussen Republikeinse presidentskandidaten zou hebben bijgewoond als de persoonlijke gast van Trump.

Die vriendschap lijkt echter in diezelfde maand al te zijn bekoeld, want de advocaat van Tyler maande Trump toen al te stoppen met het draaien van Dream on tijdens verkiezingsbijeenkomsten en deed dat op zondag 10 oktober opnieuw.

De brief stelt dat Trump daarvoor geen toestemming heeft en dat het gebruik de schijn wekt dat Tyler en Aerosmith verbonden zijn met Trump’s champagne of die steunen.

Ook schrijft Tyler’s advocaat dat hij niet op de hoogte is van een vergunning het nummer in het openbaar te draaien, maar dat hij die graag wil zien, als Trump hem heeft.

Trump krijgt 24 uur om de ontvangst van de brief te bevestigen en te voldoen aan e eisen die erin worden gesteld. Doet hij dat niet, dan dwingt hij Tyler tot het zetten van juridische stappen.

Een reactie van Trump laat op zich wachten, maar vast niet lang….

Comments zijn gesloten.