In de bijna acht jaar van zijn bestaan is Kippenvel doorgegaan onder allerlei merkwaardige omstandigheden, al hielden we die uiteraard geheel buiten het programma.

Die enkele keer dat we oversloegen, had dat redenen die in ieder geval achteraf serieus genoeg leken om die radiostilte te rechtvaardigen.

De meeste keren lag er een of ander technisch mankement aan ten grondslag, waardoor de muziekcomputer de macht kon grijpen, terwijl er ook een al bij uitzondering opgenomen aflevering van Kippenvel klaar stond.

Vanavond echter is die wekelijkse aflevering van Kippenvel er echter niet om een heel alledaagse en in feite veel te platvloerse reden: griep.

De griepepidemie leek voorbij en zou dat wat ons betreft zeker moeten zijn, maar wij weten inmiddels anders.

Het maken van een playlist is met veel hangen en wurgen en vooral met veel pauzes het afgelopen weekeinde nog gelukt, maar dat ligt anders voor het presenteren ervan……

Vandaag bieden we niet veel meer aan dan onze excuses en volgende week is er dus pas Kippenvel aflevering 446.

Vanavond tussen negen en elf moet je dus niet al te erg schrikken als je afstemt, want dan zal de almachtige muziekcomputer opnieuw nietsontziend en lukraak rijp en groen door de ether slingeren op basis van onbegrijpelijke algoritmes, die verondersteld worden de gemiddelde smaak weer te geven. Daartussen zitten traditiegetrouw weinig of geen Kippenvel-favorieten…..

Tot volgende week, tot Kippenvel!