Lana Meisner, de vrouw van de voormalige Eagles-bassist Randy Meisner, is omgekomen bij wat een noodlottig ongeval lijkt te zijn.

Terwijl zij een geweer uit een vitrine haalde, viel een ander geweer om en daardoor ging de trekker van het eerste geweer per ongeluk af. De kogel raakte haar in het hoofd en doodde haar.

Op basis van het politieonderzoek zijn tot nu toe geen arrestaties verricht, wat de lezing hierboven lijkt te bevestigen.

Toch was niet altijd alles koek en ei tussen Meisner en zijn vrouw.

Meisner werd in 2015 onder het gezag geplaatst van James Newton, een vriend van hem, nadat hij in januari 2015 had gedreigd iedereen neer te schieten met een AK-47 in een ziekenhuis in Encino. Ook dreigde hij zelfmoord te plegen door zijn hele medicijnvoorraad in te nemen.

Meisner had die medicijnen voor het tegengaan van stemmingswisselingen, terwijl hij ook diverse keren was opgenomen vanwege zijn drankverslaving.

Newton stelde in de rechtszaak dat Meisner een bipolaire persoonlijkheid had en leed aan dwangmatige gedachten aan zelfmoord.

Newton stelde bovendien dat Lana Meisner dat meer dan twintig jaar had genegeerd en dat is pikant, want Meisner en zijn vrouw waren iets korter dan twintig jaar getrouwd.

Dat zou de woede verklaren waarmee Lana Meisner bij de rechtszaak Newton’s advocaat uitschold, want ze zou dan dus de hele periode van haar huwelijk in gebreke gebleven zijn.

Haar taalgebruik was zodanig, dat Newton’s advocaat om politiebegeleiding vroeg bij het verlaten van de rechtszaal:

http://pagesix.com/2016/03/07/eagles-co-founder-randy-meisners-wife-shot-dead/