Verleden week was er al helemaal geen Kippenvel vanwege een extra uitzending van RTV Sport en vanavond is weer iets dergelijks aan de hand.

Groot verschil met verleden week is echter, dat FC Lisse – FC Rijnvogels om acht uur begint, zodat die wedstrijd om tien uur vanavond écht afgelopen kan zijn. Daardoor kunnen wij in ieder geval rekenen op een uur zendtijd.

Verleden week schreven we, dat je onze muziekkeus vanavond des te meer zou waarderen na aan de grillen van de muziekcomputer overgeleverd te zijn geweest gedurende die tijd die na Quick Boys-Odin ’59 overschoot tussen tien en elf.

Dat het vanavond slechts om een uur zou gaan, wisten wij toen ook nog niet, maar de tweede helft is dan in ieder geval voor ons, om maar eens voetbalbeeldspraak te hanteren.

Toegegeven: die grap is te flauw voor woorden, maar op die manier maskeren wij onze teleurstelling over de voorrang die de zoveelste voetbalwedstrijd krijgt boven ons programma.

In de verlenging tussen elf en twaalf uur vanavond is er echter nog Purple Haze, met daarin onder meer werk van zangeres Shaun Murphy, de vrouw die van 1993 tot 2009 leadzangeres was bij Little Feat…….

Home