Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Eagles: alweer Amerikaanse optredens

november 22nd, 2017 at 9:45

In 2018 gaat Eagles alweer op tournee. Ook de dood van Glen Frey kan en niet tegenhouden, hoewel hij en Don Henley toch de twee opper-Eagles waren.

In die leemte is inmiddels voorzien door het opnemen in het orkest van Deacon Frey, inderdaad de zoon van, en Vince Gill, countryster en ooit lid van de Pure Prairie League. Dat was een iets puristischer countryrockgroep dan de Eagles zelf waren.

Zij waren er al bij tijdens de vorige korte tournee, die eindigde op 29 oktober met een optreden in de Grand Ole Opry in Nashville.

Het eerste optreden van die volgende tournee is op 14 maart en het laatste op 28 juli, dus ze kunnen in die tijd zo ongeveer de hele VS bestrijken. Voorlopig staan echter maar twaalf optredens gepland.

Dat levert overigens ongetwijfeld toch de nodige miljoenen op gezien de uitbundige toegangsprijzen, al moeten ze die onder meer delen met James Taylor en Jimmy Buffett, die beiden een aantal voorprogramma’s verzorgen. Ook Chris Stapleton mag de zaal een keertje opwarmen,maar vijf keer doen Eagles het zonder voorprogramma:

https://eagles.com/events?h=2018-07-15+00%3A00%3A00&p=1&d=prev

Comments zijn gesloten.