Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Weduwe WalterBecker en Donald Fagen op ramkoers

november 29th, 2017 at 10:40

Vandaag heeft de weduwe van Walter Becker een persbericht gepubliceerd waarin zij schrijft of laat schrijven dat het beeld dat zij het initiatief heeft genomen tot een omstreden actie ‘simpelweg onwaar is’.

Volgens haar probeert ‘de heer Fagen’ onterecht ‘Walter’s gezin te beroven van de vruchten van hun gezamenlijke inspanning’.

Daaraan voegt zij toe: ‘Sinds Walters overlijden hebben we geprobeerd een compromis met de heer Fagen te sluiten.’ Fagen’s advocaat, Skip Miller,  ‘heeft echter niet eens geprobeerd contact met ons op te nemen voordat hij een proces aanspande.’

In antwoord hierop stelt Miller ‘dat het belangrijkste punt is, dat de gesloten overeenkomst nog net zo geldig is als op de dag waarop het getekend werd. Dat is iets waarvan de heer Becker vond dat dat van kracht moest blijven en moest worden gerespecteerd, zelfs gedurende de jaren van zijn ziekte. De heer Fagen vindt dat de erven van de heer Becker recht hebben op de normale royalties voor de songs die zij samen schreven. Maar deze zaak gaat over de toekomst van de groep en wij zullen het contract fel verdedigen.’

Vorlopig slijpen de twee dus de messen, op die manier Steely Dan ernstig beschadigend…..

Comments zijn gesloten.